Hoe bestel je een geboortekaartje

Kies een mooi kaartje uit onze collectie geboortekaartjes. Boven de gekozen kaart staat "maak je kaart". Als je deze aanklikt kom je in de ontwerptool. Hier kan je zelf teksten aanpassen, in kleur en lettertype. Links boven in de rubriek 'geboortekaartjes maken' staan geboortekaartjes die bestaan uit losse elementen. Deze geboortekaartjes kan je helemaal naar wens aan passen met behulp van de ontwerptool. Kies eerst een achtergrond bij achtergrond, kies hiervoor: 'kleuren', kies daarna een of meerdere afbeeldingen bij: 'illustraties'. Je kan de afbeelingen groter of kleiner maken dmv. het oranje blokje rechts onderaan de illustratie. Plaats als laatste de tekst op je geboortekaartje. Door middel van het raster kan je de tekst mooi onder elkaar zetten. Zo maak je zelf een uniek geboortekaartje voor jullie baby!

Kaartje bewaren

Als je het kaartje wilt bewaren, dan maak je een account aan. Rechts bovenaan staat de inlogknop. Als je account aangemaakt is, kan je de gemaakte kaartjes bewaren. Zo kan je meerdere kaartjes opmaken en bewaren. De kaartjes blijven altijd bewaard in je account. Je kan ook later je geboortekaartje aanpassen of verder afmaken.

Gratis proefdruk

Is het kaartje helemaal naar wens, dan is het tijd om een gratis proefdruk te laten maken. Als je ingelogd bent, kan je in de designtool op "bestellen" klikken. Vervolgens kies je "proefdruk". Voor een gratis proefdruk geef je de code PD01KB in. Je hebt keuze uit twee formaten, 11 cm x 11 cm en 13 cm x 13 cm.

Bij het bestellen van je geboortekaartje kan je kiezen uit verschillende papiersoorten:

- Satimat, gebroken wit

- Satimat, met een glanslaag aan de buitenzijde

- Mat wit, wit papier

- Structuur / linnen, luxe papiersoort met een reliëf ( op beide zijden van de kaart)

- Metallic gold, luxe papiersoort met een fijne metallic structuur (op beide zijden van de kaart)

Enveloppen

Is de proefdruk helemaal naar wens en wil je de enveloppen vooraf ontvangen? Dan kunnen deze via de website besteld worden. Er is keuze uit 8 verschillende kleuren:

- wit 
- lichtblauw 
- hardblauw
- lichtroze
- fuchsia
- koraalrood
- feloranje
- appelgroen

Alle enveloppen kosten € 0,30 per stuk. De enveloppen zijn er in twee maten 12 cm  x 12 cm en 14 cm x 14 cm. Let goed op dat je de goede maat envelop bestelt, die overeen komt met het formaat van het geboortekaartje.

Vooraf verzenden van de enveloppen kost € 9,00 aan verzendkosten. De enveloppen worden als pakketpost verzonden met UPS. UPS levert van maandag t/m vrijdag. Bij ontvangst moet er een handtekening geplaatst worden, dus laat het pakket  sturen naar een adres waar iemand aanwezig is.


Bestellen

Hoera!, de liefste baby van de wereld is geboren en jullie willen graag de geboortekaartjes bestellen. Log in en ga in je account naar het juiste kaartje en pas de laatste gegevens aan. Ga daarna naar "bestellen" en klik op het juiste aantal, formaat en eventueel nog de enveloppen en de gewenste papiersoort. Vervolgens kan de betaling via Ideal of Mistercash voldaan worden. Na betaling is de bestelling definitief. Kleine Bij verstuurt de bestelling naar de drukkerij, zij zorgen voor het drukken en verzenden. In het pakket geboortekaartjes zitten geen postzegels. Als je voor 12 uur de geboortekaartjes besteld worden ze de volgende werkdag gedrukt en verzonden. 

Levertijd

De geboortekaartjes worden verzonden met UPS. UPS is een betrouwbare bezorger.  Voor 12 uur besteld dan wordt in de regel de bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij UPS moet je tekenen voor ontvangst dus laat je bestelling sturen naar een adres waar iemand aanwezig is.

Doorgeven bestelling op:

  Bezorging

maandag voor 12.00 uur 

 dinsdag  

 dinsdag voor 12.00 uur

 woensdag 

 woensdag voor 12.00 uur

 donderdag 

 donderdag voor 12.00 uur

 vrijdag 

 vrijdag voor 12.00 uur

 maandag 

 zaterdag en zondag  

 dinsdag 

 

In uitzonderlijke gevallen kan de bezorging  langer duren dan 1 werkdag.