Geboortekaartje met babyportret

Op zoek naar een echt uniek en origineel geboortekaartje? Kies dan voor een geboortekaartje met het portret van je baby. Bij Kleine Bij is het mogelijk om zo’n geboortekaartje te laten maken.

Uniek portret van je baby

Het portret van je baby wordt gemaakt met potlood of met zwarte pen. In kleur of sepia (bruintinten). De tekst op de voorzijde en binnenzijde van deze geboortekaartjes is eenvoudig zelf aan te passen via onze makkelijke ontwerptool. Er is keuze uit verschillende lettertypen. Ook de kleur van de tekst is naar wens aan te passen. 

Wil je een origineel portretje laten maken van je eigen baby voor op je geboortekaartje? Neem dan contact op met ons. Deze portretjes worden gemaakt naar een duidelijke foto die je ons toestuurt. Houd wel rekening met een iets langere levertijd dan normaal. Extra kosten voor een handgetekend portretje van jouw baby zijn € 75,-. De overige kosten zijn hetzelfde als bij de andere geboortekaartjes.

Geboortekaartjes met baby portret

Wil je een heel persoonlijk geboortekaartje? Laat door ons een babyportret maken aan de hand van een scherpe foto. Zo krijg je een uniek geboortekaartje. Houdt wel rekening met extra levertijd ( maximaal een week) en extra kosten a €75.